Mahara

  • Belépés

Tanítói portfólió főoldal

Az alapdokumentumok a portfólió kötelezően feltöltendő részét képezik.

Reflektálás a Tematikus tervre

Tematikus tervem nem az OH által kiadott 163 oldalas ismertető melléklete alapján készült, hanem egy nemzetközileg elismert cég oktatási projektjében tanult módszerrel és sablonnal. Lényegesen részletesebb, mint az előbb említett "melléklet". Egy projekt leírása, mely az osztályomban, egy pályázat keretében, március elejétől május végéig zajlik. Az óravázlatokat a projekt "Történelmi olvasmányok feldolgozása" részéhez fogom elkészíteni. A könnyebb áttekinthetőség érdekében, a főbb vonalakról az XMind gondolattérkép készítő program segítségével egy ún. kapcsolati hálót készítettem. A Lépésről lépésre programban megtanult projektkészítési technikák nagyban visszatükröződnek ebben az újfajta projekttervben.

A tematikus tervem folyamatosan változik. A sablon szerint elvárt fogalmakat beépítettem a szerkezetébe. Kiemeltem azt a részét a projekttervnek, amely valóban tematikus tervként működhet. Kiegészítettem az útmutatóban feltüntetett szempontokkal.


http://mahara.hu/mahara/artefact/file/download.php?file=19430&view=4659

alapdokumentumok, Éder Marianna, kötelező, pedagógus szakvizsga, portfólió
Visszajelzés

I enjoy gathering utile information, this post has got me even more info! Nike Free Run I was really impressed with the theme you used with this site. Nike Free 2 I use blogs my self so good job. definatly adding to bookmarks.

2014. April 15., 12:28
*
Comments are moderated, so if you choose to make this comment public, it will not be visible to others until it is approved by the owner.